Citytripcruise Venetië

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Citytripcruise Venetië

Venetië spreekt tot ieders verbeelding. Jaarlijks betovert de stad miljoenen bezoekers met haar unieke charme. Met een comfortabel rivierschip als uitvalsbasis ontdekt u op deze reis niet enkel Venetië, maar ook de lagune, de eilanden en de historische steden rondom Venetië. Wat dacht u van Verona? De stad van Romeo en Julia. Of van het werelderfgoed in Ferrara? Uiteraard is er ook meer dan voldoende vrije tijd in Venetië zelf. Bezoek het Dogepaleis en het San Marcoplein. Laat u rondvoeren in een typische gondel en doorkruis de wirwar aan kanalen. Ontdek de lokale ambachten op de kleurrijke eilandjes Murano en Burano. En geniet van een echte Italiaanse espresso of cappuccino op één van de terrasjes. Deze zomercruise zal u helemaal bekoren met een combinatie van cultuur, geschiedenis en Italiaanse flair!

Vertrekdatum: 3 juli 2019

 

Jouw reisschema

Dag 1

3 Juli – Brussel - Venetië

Deze reis start met een comfortabele vlucht naar Venetië. Enkele uren later kom je aan in Italië. Een transfer brengt je naar het schip, waar de gastvrije bemanning je opwacht met een welkomstdrankje. Na het avondmaal heb je een vrije avond. Het schip ligt pal in het centrum, op slechts enkele honderden meters van het San Marcoplein. Perfect gelegen voor een ontspannende avondwandeling door deze betoverende stad!

Dag 2

4 Juli – Chioggia – Polesella

’s Morgens vaart het schip naar Chioggia, een vissersstad die ook wel eens het kleine Venetië genoemd wordt. In de namiddag zijn er twee excursies mogelijk. Ofwel ga je mee voor een geleid bezoek van Padua, ofwel maak je een wandeling langs de wijnroute doorheen de Euganeanheuvels naar het middeleeuws dorp Arqua Petrarca.

Dag 3

5 Juli – Ferrara – Taglio Di Po

Na een smakelijk ontbijt kan je ’s ochtends meegaan op een bezoek aan Ferrara (inbegrepen). De historische stadskern behoort tot het UNESCO-Werelderfgoed en heeft onder meer een schitterende kathedraal. In de namiddag is er een optionele uitstap naar Verona, de stad waar het liefdesverhaal van Romeo en Julia zich afspeelde.
 

Dag 4

6 Juli – Chioggia – Venetië

Na het ontbijt vertrek je per autocar naar Chioggia. Van hieruit is er een vrij bezoek mogelijk aan de charmante stad Adria, die haar naam gaf aan de Adriatische Zee. In de namiddag varen we terug naar Venetië. Optioneel is er een geleid bezoek mogelijk aan het Dogepaleis en het beroemde San Marcoplein. Na het diner is er een vrije avond om Venetië verder te ontdekken.

Dag 5

7 Juli – Venetië – Murano - Burano

Vandaag staat volledig in het teken van enkele magnifieke eilanden in de lagune van Venetië. Tijdens een inbegrepen excursie ontdek je Murano, beroemd om zijn ambachtelijk glaswerk, en Burano, een visserseiland maar tevens een oord voor traditioneel kantwerk. Daarna varen we terug naar Venetië. Om de reis af te sluiten organiseert de bemanning een gala-avond, met een speciaal galamenu.

Dag 6

8 Juli – Venetië – Brussel

’s Ochtends kan je nog een laatste keer genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet aan boord. Daarna brengt een transfer je naar de luchthaven voor de terugvlucht naar België.

SelectTogether Cruises
Prijs & beschikbaarheid


 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Vluchten Brussel – Venetië h/t in economy class
 • Transfer dag 1 (luchthaven – haven)
 • Transfer dag 6 (haven – luchthaven)
 • Verblijf in het gekozen type hut
 • Volpension aan boord
 • Dranken in de bar en het restaurant
 • Excursie - Bezoek aan Ferrara
 • Excursie - Eilandentour Murano & Burano
 • Gratis internet aan boord
 • Repatriëringsverzekering van Europ Assistance
 • Havengelden, BTW en Garantiefonds Reizen
 • Overige excursies
 • Persoonlijke uitgaven
 • Dranken van de champagne- en wijnkaart
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.