Citytrip Verrassend Tokyo

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Van het voormalige Edo, een 16de eeuws vissersstadje, is Tokyo uitgegroeid tot een wereldstad van formaat. Momenteel wonen hier maar liefst 35 miljoen mensen. De aantrekkingskracht van Tokyo ligt zonder meer in de veelzijdigheid. Van hypermoderne architectuur, allerlaatste technologische gadgets en avant-garde haute couture tot historische tempels en spirituele schrijnen, traditionele markten en romantische parken met kerselaars. 

Geniet op deze ongewone citytrip aan de andere kant van de wereld, en laat je enkele dagen volledig onderdompelen in tradities en gewoonten die ‘anders’ zijn.

 

Het hotel

<div style="text-align: justify;">Tijdens je citytrip overnacht je in het Grand Prince Hotel Takanawa. Hier kom je even tot rust in de Japanse tuin, en voel je je even ver weg van de drukte van de stad. Je kamer is uitgerust met airconditioning, een koelkast en een waterkoker. In de badkamer vind je een bad en een föhn. Bij de receptie kan je, mits toeslag, een laptop huren.</div>
Tijdens je citytrip overnacht je in het Grand Prince Hotel Takanawa. Hier kom je even tot rust in de Japanse tuin, en voel je je even ver weg van de drukte van de stad. Je kamer is uitgerust met airconditioning, een koelkast en een waterkoker. In de badkamer vind je een bad en een föhn. Bij de receptie kan je, mits toeslag, een laptop huren.

Jouw reisschema

Dag 1

Brussel - Tokyo

Je vliegt in een rechtstreekse lijnvlucht van ANA in de zeer comfortabele Premium Economy klasse richting Tokyo.
 

Dag 2

Tokyo

Bij aankomst in Tokyo word je verwelkomd door een lokale vertegenwoordiger, die je ook assisteert met de shuttletransfer naar het hotel. De rest van de dag ben je vrij.
 

Dag 3

Tokyo

Je vertrekt op verkenning met een lokale gids. Je brengt een ochtendbezoek aan het Meiji heiligdom en maakt een wandeling doorheen Harajuku en de meer gekende Omotesando boulevard. In het Nezu Museum, gelegen in een mooie Japanse tuin, bekijk je een privé collectie van premoderne Japanse en Oost-Aziatische kunst. Het Shibuya district is the place to be voor trendsetters.
 

Dag 4

Tokyo - Nikko - Tokyo

Je neemt de express trein naar het in de bergen gelegen Nikko. In dit historisch stadje, dat  aan een prachtig nationaal park grenst, vind je een uitstekend bewaard schrijnencomplex. Dit werd opgericht als mausoleum voor de stichter van het Tokugawa shogunaat. Je bewondert o.m. het Toshogu schrijn, Futarasan schrijn en Taiyu-in.
 

Dag 5

Tokyo

Vandaag stop je eerst bij de befaamde ochtendvismarkt van Tsukiji, de grootste groothandelaar van zeedieren ter wereld. Verder naar de Hamarikyu tuinen. Vanaf hier maak je een boottocht op de Sumida rivier tot Asakusa. Nadien bezoek je de befaamde Asakusa Kannon Tempel. Deze authentieke tempelsite bestaat al meer dan een millennium, nadat het was opgericht door 3 vissers die een godenbeeldje in hun netten vonden. Op de terugweg naar het hotel wordt gestopt bij de Tokyo Sky Tree televisietoren.
 

Dag 6

Tokyo – Brussel

Je neemt een transfer naar de luchthaven per shuttle bus en vliegt dan met een  rechtstreekse lijnvlucht van ANA terug naar Brussel.
 
Footprints
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

2790

per persoon, inclusief vluchten
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Vluchten met ANA in Premium Economy klasse
 • Accomodatie en ontbijt 
 • Alle vermelde uitstappen, tours, bezichtigingen, activiteiten, … en hun toegangsgelden
 • Begeleiding van een lokale Engelstalige privégids tijdens de bezoeken
 • Verplaatsingen met openbaar vervoer, treintickets voor express trein in mono klasse Asakusa - Tobu-Nikko, lokale trein Shinagawa - Asakusa
 • Transfer van/naar de luchthaven
 • Dranken en niet vermelde maaltijden
 • Niet vermelde en/of optionele uitstappen, tours, bezichtigingen, activiteiten
 • Fooien
 • Eventuele vroege check-in en/of late check-out,
 • Vertrek-en/of toeristenbelastingen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Permits voor het nemen van foto’s
 • Verzekeringen
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.